Recenze na Leden

24. ledna 2014 v 14:25 | Elizabeth. |  cosmetics

Slíbíla jsem Vám kosmetický článek s recenzí, které jsem dostala. Věci jse dostala a Vánoce, takže upozorňuji, že nevím přesně které věci jsou z té a té drogérie

Ná Vánoce jsem nic nechtěla dostala jsem kosmetiku a peníze s kosmetikou jsem velmi spokojena hlavně s BBkrémém který dokonalé kryje, ale víc se dozvíte pod perexem












BB cream
Jak jsem psala výše s krémém jsem moc moc spokojená dokonalé kryje, je to tonovací krem, čili se podřídí barvy vaši pleti. Krém považuji i místo makeupu protože kryje stejně dokonalé jako mejkap, navíc sjednocuje pleť a slouží i jako rozjasňovač na obličeji. Mám dojem, že se dá sehnat v každé drogérii, ale vzhledem k tomu, že v Ově jsou hlavně Dm a Rosman tak si můžete vybrat :-)

Make-up
Ten jsem nedostala na Vánoce, ale od jedné spolužačky mejkap je hodně olejovitý a mastný je třeba aby jste si ho dali jen trošku aby jste neměli úplně mastnou pleť , tento mejkap který mám já je snad nejsvětlejší a já si ho vždy dávám na BB cream, takže se potom hodně lesknu, ale vždy to zakryji bílým pudrem. Mejkap se dá sehnat v Rosmanu je to i na mejkapu napsané, tento mejkap doporučuji pro suchou pokožku

Linka na oči
Linka je myslím z Rosmanu, ale nejsem si pořádně jistá. S linkou nejsem spokojená, absolutn nebarví, na šteteček se nenánaší je to jako želatina, musím opravdu asi 10 min s tou to linkou pracovat. Štěteček je snad nejhorší z toho, vůbec se na něj nic nenánáší jen opravdu trošku tahle linka není kvalitní, tak pokud možno u mě je to palec dolů měla jsem i stříbrnou a to bylo to samé, akorát jsem jí darovala mamce, to už raději zustanu u gelových linek

Krém Balea
Tenhle krém jsem dostala od mamky, je to krém na ruce a nádherně voní, jsem moc spokojená líbí se mi i samotný obal krému a vždy když projíždím blogy, tak není blog, co by neměl na tento krém skvělou recenzi krém se dá sehnat v DM
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa


Komentáře

1 Fotografka Ká | Web | 24. ledna 2014 v 15:33 | Reagovat

Ano,všechny fotografie na blogu jsou moje :D Děkuji za komentář  u mě :) Btw. Ty si koušeš nehty? Na třetí fotce odspoda to tak vypadá :D :-)

2 Therese | Web | 24. ledna 2014 v 17:47 | Reagovat

všechno vypadá naprosto báječně :). Já miluji právě Garnier, určitě to bude suprový.

3 Nienna | Web | 24. ledna 2014 v 18:37 | Reagovat

Na ty linky jsem se dívala v drogerce, ale moc mě teda nezaujaly - ještěže tak :) Jinak ten BB cream vypadá dobře a ten krém na ruce - přesně takový sháním, tak si půjdu čichnout do Rossmanu jestli mi voní :)

4 Denisa Vargová (16 let) | Web | 24. ledna 2014 v 19:09 | Reagovat

podle toho, co si tady napsala to vypadá vážně moc dobře :) a ten BB krém je vždy fajn :)

5 Ronnie Sparks | Web | 25. ledna 2014 v 9:21 | Reagovat

ty linky modré...tak je mám ve fialové a můžu řict jen jedno: NEDOPORUČUJI, jsou uplně na prd. jsem je dala mame ta s tim vždy něco vykouzli :-D

6 MichaelleBeutyTime | Web | 25. ledna 2014 v 10:05 | Reagovat

Bohužel,všechno co jsi si koupila,mě nevyhovuje a už bych si to nikdy nekoupila :D

7 Beatricia | Web | 25. ledna 2014 v 11:03 | Reagovat

Používám velké množství kosmetiky a proto uvítám každou novou zkušenost. Garnier mi také vyhovuje.

Na tvůj dotaz: Grafiku tvořím v PhotoFiltre Studio X a v programu GIMP. :-)

8 Moníí. | Web | 25. ledna 2014 v 11:08 | Reagovat

všechno vypadá moc hezky. Máš skvělé recenze:)

9 Crazy Teen♥ | Web | 25. ledna 2014 v 11:17 | Reagovat

Ten BB cream musím už taky konečně vyzkoušet :)

10 Lola-J | Web | 25. ledna 2014 v 11:37 | Reagovat

Vypadá to skvěle. :-) Bb cream nepoužívám, make-up mám od Biodermy, nejvíc mě asi zaujal ten krém na ruce. Už obal vypadá lákavě a píšeš, že voní skvěle, tak třeba zkusím! :)

11 Bára | Web | 25. ledna 2014 v 12:27 | Reagovat

Ta linka vypadá dobře ;)

12 Chilaili | Web | 25. ledna 2014 v 12:31 | Reagovat

BB krém jsem měla, je dobrej, ale stejně mám raději make-upy.. :D :D Mimochodem kousání nehtů je odporný zlozvyk. Zajdi si na manikúru, ošetří ti záděry a zachrání, co se dá. :) :) Krásné nehty jsou vizitka stejné úrovně jako třeba zuby nebo pleť. Musí se udržovat :) Přeji hodně štěstí v boji s onou neřestí.

13 Lessien. | Web | 25. ledna 2014 v 12:33 | Reagovat

K tvému komentáři na mém blogu:
Ano a právě tomu se snažím já vyhnout.
Jak říkám, všechno jsem doteď dělala s kamarádkou, mám jí ráda, nechci jí ztratit. Ale nechci všechno vnímat jen z tohohle pohledu. Pokud tě někdo miluje, pak je logické, že chce trávit i nějaký čas s tebou. A ne že budu všechny naše společné plány rušit, protože si moje kamarádka řekne, že chce jít zrovna nakupovat, když jsme spolu nakupovali den před tím. Nechci aby se můj kluk cítil odstrčeně. Chci s ním taky trávit nějaký čas, protože ho miluju. Podle mě je to takhle správně, že čas by se měl správně rozdělit mezi lidi, který máš ráda. A ne že budu jenom s mojí kamarádkou.

14 Lessien. | Web | 25. ledna 2014 v 12:49 | Reagovat

Tak s tím souhlasím :)
Snažím se aby v tom byla rovnováha, ale mrzí mě, že to kamarádka bere tak jak to bere. Já bych jí nikdy nic kvůli klukovi nezrušila, spíš naopak, jsem vždycky kvůli ní rušila schůzky se svým klukem a už mě to i kvůli němu mrzí.

Jinak k tvému článku, ten krém Balea mám a jsem s ním vážně spokojená, souhlasím, že nádherně voní :)

15 middleson | Web | 25. ledna 2014 v 12:50 | Reagovat

ty linky jsou úžasný! :)

16 Qawp | Web | 25. ledna 2014 v 13:06 | Reagovat

ty linky vypadají hodně zajímavě .. já sem tenhle BB cream zkoušela ale vůbec mi nevyhovoval :-? nejlepší je od Maybelline a Rimmel :-D

17 Chilaili | Web | 25. ledna 2014 v 13:07 | Reagovat

RE: Ne, nepletu. A promiň, jestli jsi to pochopila nějak zle nebo nepřátelsky. Pro mě jsou udržované nehty na stejné úrovni jak čisté zuby. Prezentuješ se jimi a je to sice podivný, ale lidi si takových maličkostí všímají často. Například já beru triádu oči-ústa-ruce jako to první, na co koukám, když se seznamuji s někým novým :D

18 Cora Brancy | Web | 25. ledna 2014 v 13:16 | Reagovat

mmm, ta linka je nádherná!
ten krém mám taky, krásně voní, pravda! :)

19 Márč | Web | 25. ledna 2014 v 13:40 | Reagovat

ahoj pořádám menší soutěž a budu moc ráda, když se zapojíš :) http://antidote.blog.cz/1401/competititon-best-thing-ever-prihlaska

20 unfounded. | Web | 25. ledna 2014 v 14:13 | Reagovat

Ten BB Cream jsem měla, ale moc jsem s ním spokojená nebyla :) pěkný článek.

21 Markét | Web | 25. ledna 2014 v 14:14 | Reagovat

Balea je skvělá značka.

22 Just me | Web | 25. ledna 2014 v 14:29 | Reagovat

Tenhle BB-cream mám taky a jsem s ním spokojená :)) jinak máš krásnej design :)

23 Kubi | Web | 25. ledna 2014 v 17:23 | Reagovat

Miluji krémy na ruce:3

24 Alionka | E-mail | Web | 25. ledna 2014 v 18:30 | Reagovat

Ten BB- cream jsem měla, pak jsem po tom měla kvůli tomu vyrážku, nejspíš nějaká alergická reakce ;)

25 Adele | Web | 25. ledna 2014 v 21:37 | Reagovat

BB cream mám taky od Garnier - je super a krásně voní :D ale já momentálně používám pudr :) Jojo, tenhle krém je super. Já mám teda krém na ruce levandulový z Manufaktury - strašně krásně voní a je příjemný :-)

26 Poe | Web | 26. ledna 2014 v 7:56 | Reagovat

Já teda plná optimismu rozhodně nejsem, ale pokud tak aspoň dokážu působit.. dobrá práce.:D
Já bych potřebovala nějaký bb na léto, ale času dost:) a krém na ruce si plánuju pořídit už hodně dlouho, abych ho mohla nosit všide sebou:3

27 monbella | Web | 26. ledna 2014 v 10:17 | Reagovat

Ten BB  vypadá fajnově ! :-)

28 Ell | Web | 26. ledna 2014 v 10:21 | Reagovat

Ten Balea krém jsem dostala taky. :D přijde mi, že pokud jde o aroma je nepřekonatelný. Dále taky to, že není tak mastný jako jiné Balea krémy :)

29 Calimë | Web | 26. ledna 2014 v 10:39 | Reagovat

Uvažuji nad těmi krémy od Baley, ale jaksi se k tomu nemám, protože DM je ode mě nejblíž tak 15 kiláků :/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.